Доставка на плодове и зеленчуци София от Нико 2 ООД

За Нас

НЯКОГА

       Някога, не много отдавна собствениците на малки магазини, бакалии и ресторанти са ставали много  преди първи петли за да отидат първи на близкото тържище и да подберат пресни и свежи плодове, зеленчуци, подправки и други продукти - всичко необходимо да се представят добре пред своите клиенти и да се отличат... Всеки е разнасял легенди за тайни съставки и рецепти, които ги правели ненадминат в своята област.

      Днес тайната е ясна. Тя се корени в свежите продукти, които ресторантът или домакините  използват за да проготвят съвършенни блюда.

НИКО 2

15 ГОДИНИ ТРАДИЦИИ

От 2012 година ние спестяваме ранното ставане и ежедневната битка за качество и цена на десетки наши клиенти - собственици на хотели, ресторанти и магазини. Днес с гордост можем да кажем, че тайната на нашият бизнес е във факта,че не допускаме.

НИто грам

     КОмпромис

Сдружението ни с най-големите производители и вносители ни позволява да поддържаме гарантирано качество и сертификати за произхода на стоката. За ваше удобство извършваме ежедневни доставки в рамките на град София в определено за вас време. Разполагаме с автопарк и складова база, което ни  прави гъвкави и конкурентни.

РАЗЧИТАЙТЕ НА НАС